Nancen<3 - En blogg skrevet av Nora Nilsen og Celine Nergård♥
Forside Add meg Om meg Kontakt

JulefestHeisann :D

Nora Her ,  i nesten hele  dag har jeg vært på julefest med hele slekten på min pappas side, og en slik  fest har vi vært år. I år var festen på ST.Elisabeth , der kunne de som ville bade i den første timen i  bassenget de har der , og etterpå spiste  vi mat som Marit og Pappa hadde laget  altså jule mat  både ribbe og pinnekjøtt. Alle Spiste  seg  mett og Cathrine  sang  noen  julesanger : )  Vi  danset og sang  og gikk rund juletreet , hahah  jeg  og Adelèn  som er 3meningen min  syns det var  litt artig og rart , og etterpå spiste  vi desser.

Jeg , Adelèn  og Marie sprang rundt  og  lekte  kille leken , vi  for gjennom kjøkkendørene under bord og tilomed inn på do. Etter vert kom ende en jente  , husker dessvere ikke navnet  hennes i farten , men hun var  8  år så Marie og hun  var på lag  og  jeg og Adelèn  var på lag ( vi begge er 12 år og har bursdag  i juli) så vant jo sefølgelig vi da : )

Vanelig vis  pleier vi ikke ha  festen  der , men vi har hatt den  hos  oldemor   frem til hun flyttet  til byen og etter det har vi  hatt det  hos gammel onkel Per. Vi er jo mange i familien  min som er sør på  så det er aldri  at  alle   kan  stille opp. Foreksempel mine  søskenbarn  og Adelèn og søskene hennes bor sør på. men  ja jeg tror  jeg skal gjøre noe anet  enn og sitte her  å skrive  , desuten vet  jeg  ikke  mer og skirve , og  jeg hadde  skrevet dette  innlegget , men  så   klikka nette  og  det la seg ned og siden  ble borte så måtte skrive  alt dette  på nytt -.-

Noen bilder:

 

 
 Tokk  ikke  så mange  bilder  men  jaja , neinei : )

Så det  var det  jeg gjore fra 15.00 til 20.30  :)) håper dere   skjønte  litt hva jeg har gjort i dag  vi  blogges ♥

- Nora


 • Da hva det og skedd!  Hei.
  Nu har jeg vert i skogsfjorden og der skulle jeg kjøre ned bakken men kjelke lamme søskenbarne mitt.
  Så kommer vi nederst i bakken og da kresjet vi.
  Da sa jeg bare: AUU TOMMELEN MIN TOMMELEN MIN.
  Det gjore sikkelig ondt men jeg begynte ikke gråte og jeg går opp bakken for vi sku inn så ser jeg den bobla på handa!
  Alle hjemme trodde tommelen min var knekt men til slutt fant vi ut at jeg hadde slod den utrolig hardt og håvnet opp.
  Men jaja nu har jeg bare støtte bandarsje på.
  _________________________________________________________________________________________________
  Og nu til gavene på julaften.

  Det beste jeg fikk var denne wiien:

  Ja og en jakke fra Cubus : )
  og mange andre små ting : )

  Men jeg celine har jo ikke sagt God jul og godt nyttår så da sier jeg det GOD JUL OG GODT NYTT ÅR ♥

  Vi blogges ♥

 • Fine gaver  Heii !

  I går  fikk jeg mange fine  gaver , og  jeg vil si tusen takk for de flotte gavene jeg fikk.   Av mine  foreldre fikk Jeg Slalom utstyr , Klær og Wii m / tilbehør  på  deling  med min søster . Jeg  fikk mange  fine  gaver av hundene  mine, andre  i familien min og alle mine venner.  Tro  om jeg for tid  til å prøve alt : )  Men nå skal jeg spise frokost ,og se litt på tven.

  Nintendo Wii ↓  Slalomutsyr ↓


  Hadde en Hjeml men ikke me  på bilde :P

  Gaver↓  Tusen Takk  dor gavene ♥ Håper dere hadde en fin jul , vi bloggez♥

  - Hva  fikk du  i gave ?

  - Nora

 • God morgen og god jul  Hei

  Da er det endelig julaften , og  jeg sitter her og  koser meg med strømpen med masse godteri. Klarer  ikke helt å få i hodet mitt at  det er julaften hihih. Mia og Fi er like vill som vanelig , med  Mia stakkars så nyserrig  på gavene under treet. I dag  skal jeg gå  opp  til Charlotte fordi det  ble en stor misforståelse , og da  fikk ingen av  oss levert  gaven til henne.  Gleder meg til å åpne  alle gavene , Hvem gjør ikke det ? 

  I går farget  jeg  håret , det  ble litt mørkere og fikk  litt rødskjær. Kunne jo prøvd å ta  bilder , men  tror ikke det  vises noe særlig . -men nå skal  vi se en film så vi snakkes senerge  eller i morgen. (ikke sikkert gidd å blogge mer i dag)  GOD JUL ♥

  - Nora

 • Suser til pyramiden starks.  Hei!

  Da suser jeg til pyramiden snart er jo ferdig med gavene , men vi vil jo ikke sitte her og  ikke gjøre noe  på mamma sin bursdag.Skal nå kjøpe en gave til Mia siden fikk ikke kjøpt den i går , og kanskje gå på kafe`. Tenk at det er julaften i morgen , huff herregud kor jeg gleder meg siste gave i kalenderen i morgen og i dag fikk jeg sånne tøffler på en  møte i kalenderen kan jo vise senere , men nå må jeg forte meg snakkes senere folkens ♥

  - Nora...

   

   

 • Pyntejuletre  Hei Igjen!

  I dag  kveld har vi  pyntet  juletreet , jeg liker å pyntejuletrær. Vi pyntet det bare  med gull ,rød og lilla pynt  i år , men  jaja så lenge det  ikke bare står der uten en eneste kule. I år pyntet vi og tok  juletreet  inn  litt tidligere enn vanelig siden vi har ho lille Mia som er så nyserrig  , og vi ville jo ikke at juletreet  skulle falle ned på julaften. Nå er det bare 2 dager igjen , eller  mest rigtige er vel 1 natt og et døgn igjen. I morgen har min mamma bursdag , hun  blir  32 år.  Det er koselig  med jul eller hva ?


  Koselig med pynt, men nå skal jeg   ned.

  - pyntet  juletre i år ?

  - Liker du å pynte juletrær ?

   


   - Nora


 • Julestress  Hei !

  Jeg  virkelig hater å være i butikker i de siste dagene før jul , og deet er jo ikke et eneste liten  plass det ikke er over 15 folk der og de lange køene ikke noe for meg! Det  føles godt  å være ferdig med alle julegavene  man skal  kjøpe. I går var jeg på jekta  lamme Henriette  og mamma da , men hun  var  ikke lamme oss, og der kjøpte jeg  den siste gaven til mine venner det var til Celine .  Og i dag  har jeg  og henriette vært på pyrra , for å kjøpe gave til Mia og Fi , og Mira. Nå må jeg pakke inn gave til Celine , og etterpå skal jeg få tak i Celine og Amalie for vi må få gjort en ting før julaften. Foresten Noen som  gleder seg til julaften ?  det gjør ivertfall jeg.

                                                   ♥ GOD JUL ♥

 • Hates to clean  OMG, er helt utslitt, Jeg (celine) og Carine har rydder helt siden klokken 13.00. Og nå er vi helt utkjørt. Årker ikke tanken på mer rydding akkurat nå. Jeg har trenkt til å lage en video om en film du ikke burde se. Vi så på den i går kveld. IKKE NOE BRA.  Den heter My sister`s keeper, og handler om at et par får en jente som har kreft helt siden hun blir født. De drar til legen med henne å spør hva de skal gjøre. Han sa at de kansje få et til barn som kan være en slags "keeper" for henne, men han anbefaler det ikke. Alikavell gjør de det og helt siden "keepreren" ble født bruker de kropsdeler fra hennes kropp for å gjøre søsteren frisk, men tror du det funker??? NOPE!

  Filmen kommer i kveld. så da blogges vi. Hadebra. I`m out.
  -Nancen.blogg.no > Celine

   

 • Ny header  Siden vi ikke har blogger på lenge, tenkte vi å komme tilbake med en ny header så denne bloggen ikke så så daff ut. Det er Carine som har tatt og redigert bildene, og fikset headeren. Selv ble vi (jeg og Nora) ganske fornøyd. Men så lurer vi på en ting, har synes du om headeren, er den bedre enn den forje?

  hater når det ikke funker å laste opp bilder, men det er jo bare så litt oppfør.

  -Hadebra vi blogges, i`m out. Celine > nancen.blogg.no

 • Hoppsi Deisi  Nå er vi her igjen. Og vi vil beklage oss for at vi ikke har blogget på UTROLIG lenge. Vi har hatt noe annet å tenke på, feks julegaver og sånnt. Men nå er vi tilbake igjne og vi skal prøve å blogge så mye som mulig. Kansje det ikke blir 3-4 innlegg hver dag men 1-2 kansje. Det er jo julaften om 2 dager så vi har en del oppgaver å gjøre i heimen..

  Men nå har vi ikke så mye mere å si enn hadebra og God jul vi blogges. I`m out.

  -Celine > nancen.blogg.no

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012
  Nancen - Av Celine Nergård og Nora Nilsen

  Nancen - Av Celine Nergård og Nora Nilsen

  Hei, du er nå kommet til Nora og Celine sin blogg, vi er to jenter på 14år. Vi skirver om hverdagen, interreser og diverse andre ting.Vi tar mye bilder så det får dere se mye av her, og vist du ønsker å følge oss vidre vil vi bare blir superglade! :) leser denne bloggen NÅ

  Kategorier


  Bilder Blogg

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 Mars 2010

  Siste innlegg


  Stikker innom CONVERSE- hot or not Hytta Lips Bursdag outfit Bilder Dagens bilde 31.05.2012 Dagens bilde 30.05.12 Lese din blogg? Prøvemuntelig

  Lenker


  blogg.no Bra blogg ;-D En klubb vi er med i en til blogg Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  NANCEN
  hits