Nancen<3 - En blogg skrevet av Nora Nilsen og Celine Nergård♥
Forside Add meg Om meg Kontakt

BærplukkingHeisann hoppsann!
I dag etter skolen dro jeg og Emilie  hjem til meg og plukket bær i hagen, høres kanskje ikke så morsomt ut da.
Vi tok med oss hundene mine som forresten er veldig glad i bær, haha av en eller annen grunn også to deler av et påskeegg som vi plukket i en med bringebær og en med ripsbær.

 Skulle jo vise bilder å greiier Åååh.. jaja da får dere bilderrr når det funker å laste opp bilder :)

 • Glaadpiaa  Heida er macen fikset eller var bare ledning en som var ødlagt og da blir det bedre blogging.
  I dag var første skole dag etter sommerferien og Celine begynte i 7c og Nora i 8b spennende.
  Det er nora som skriver akkuratt nå i dette øyeblikk, og snart forhåpentlig vis komme Vilde og Line ned, men må gjøre noen små "lekser" først, hih forresten kom på 4.plass i tromsøturneringa spilte ikke noe særlig bra noen av oss i bronsje finalen dessverre, men nå skal jeg hive meg rund å gjøre de så kallte leksene så vi snakkes!

  Dagens bilde:

  my dog♥♥

  // Hva syns du om bilde?

  //hvordan klasse begynner du i dette åree?

 • Halla  Heisann i dag har jeg (Celine) og Nora laget en sesiell tegning med kritt : )))

  Hehhe BARCELONA <3
  //Synes om tengninga ?
   

 • tromsøturneringa  Heisann,Nora som blogger!
  Egentlig så vil jeg bare si at jeg ikke har glemt bloggen av, men den enste pc som nå fungere fult kan ikk laste opp bilder og jeg som hadde så mye å fortelle og å blogge om.
  Tilbake til poenge tromsøturneringa, lage vårt er med i nok en turnering.
  har gått ganske fint vunnet det meste untatt en kamp  da tapte vi 2-1, men vi har en kamp i morgen og vi er sikra semifinalen vist jeg forsto det rett.
  Men sitter egentlig å ser film så dere får mer detaljert en annen gang, snakkes!

  som sakt fungere dt ikke laste opp bilder lengere så dere for nøye dere med dette fantastiske gamle bilde :)

  //Spiller du fotball?isåfall med i tromsøturneringa?

  -Nancen>nora♥

 • 0 PC + 0 BILDA = 0 INNLEGG  Hei!
  i mars røyk pc min og  vi prøvde lenge å fikse den så sende vi den på reprasjon for en stund siden og den gikk da ikke ant å fikses. Der mistet jeg mange bilder som jeg brukte mange penger på for å få tilbake også har sdet seg sånn at nå er macen kanskje også daua + at den andre stor pc  som vi kalle den  holder på så da blir jeg kanskje uten pc, og ingen bilder og null innlegg så vist den tid kommer må dere vende dere til å ikke høre noe fra meg.  Vi sjåås♥

  -Nancen>nora♥

 • Alta here i come  Hei!
  I morgen stikker jeg på turnering til alta og der vil jeg være ut helgen.
  Alta er en turnering vi har vært med på vært år og vi stor trives der hele laget, men det er jo litt dumt at det er 7er turnering. Helga etter der blir det tromsøturneringa og da blir det elver.
  Vi skal sove på en skole også  får vi gratis frokost og kvels hver dag.
  En av fotball banene ligger likeved skolen, gleder meg.

  Litt tidligere i kveld spilte vi fotballkamp mot ksk98, vi vant 1-0.
  Det var jo første kamp etter sommerferien så alle er nok litt mindre form en topp.
  For min del så spilte jeg sykt dårlig er ikke form, tror jeg begynner å bli syk noe som er veldig dumt nå som vi har turnering i helga.  Kommer heller ikke til å blogge før etter turneringa!

  Haha i går så dreiv jeg, Line og Ragnhild å tokk bilder av håre mitt når de hadde formet det, flere ting de lagde..  Ja er litt fler, men  haha fra fotball til hår jeg er gjammen meg rar.
  Vi snakkes da!

  //vært i alta på turnering før?

  -Nancen>nora♥

 • God ettermidag  Hallaizn♥

  Nå kom jeg akkurat inn døren fra treningen og jeg har vært hos frisøren som jeg også sa, men det får dere se resultate senere i dag.Har ikke tid å blogge mer for skal spise  middag også skal jeg vel finne på noe sprell.

  yeye vi snakkes om litt...

  //hva skjerrr?
   
  -Nancen> nora♥

 • Frisør  Shalla Shalla♥

  I morgen klokken 13.30  presis så er jeg hos frisøren, og der skal jeg gjøre noe dumt, men nødvendig jo nemelig klippe meg som er en sjelden gang, haha nej da er bare ikke så ofte hos frisøren.
  Gleder meg ikke akkurat, men håre mitt er vel litt slitt i tuppene. Jeg liker langt hår det har jeg alltid gjort, men vil ikke ha håre slitt også blir det nok ikke så veldig kort skal vise dere et bilde av hvordan håre mitt nå også får dere  bilder i morgen når jeg har klippet meg!

  Tja håre mitt er vått nå og jeg orket ikke drege frem kamera å ta bilder sånn det er  nå så viser et bilde som viser ca. hvordan håret mitt er nå til dags, haha♥♥
  SLITT! 

  Da blogges vi nå når jeg er ferdig, men ettersom at jeg skal klippe det skal jeg også krure håre eller noe sånt, jaja dere får nå se :)

  //klipper du deg ofte?

  -Nancen>nora
  ♥

 • Har sommerferie  Heisånn hoppsann lenge sia sist!
  Det er Nora som tenkte å ta seg tid tl å skrive en unnskylding, haha neida.
  Har egentlig ikke hatt tid til blogg ingenting å blogge om Celine kom hjem, det har vært begravelse, hytte tur , karlsøy tur, fotballtreningene er startet, bursdagen min og ja egentlig  veldig mye.
  super morsomt innlegg...

  orke ikke skrive mer det e kjedlig, haha begynne å bli rimelig lei av å blogge og kommer fortsatt til å ha sommerferie til skole start så skal æ begynne å blogge oftere, men vi snakkes vel!

  Natta bloggen, i morgen blir det fotballkamp wooho gleder meg , men først på jeg  sortere klær og støvsuge nede -.-

  //burde vi være flinkere å blogge?

  -Nancen>nora♥ 

 • Les mer i arkivet Desember 2012 Juli 2012 Juni 2012
  Nancen - Av Celine Nergård og Nora Nilsen

  Nancen - Av Celine Nergård og Nora Nilsen

  Hei, du er nå kommet til Nora og Celine sin blogg, vi er to jenter på 14år. Vi skirver om hverdagen, interreser og diverse andre ting.Vi tar mye bilder så det får dere se mye av her, og vist du ønsker å følge oss vidre vil vi bare blir superglade! :) leser denne bloggen NÅ

  Kategorier


  Bilder Blogg

  Arkiv


  Desember 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 Mars 2010

  Siste innlegg


  MÅ GJØRE VIDEO CONVERSE- hot or not Hytta Bilder Dagens bilde 30.05.12 Lese din blogg? Prøvemuntelig HOT OR NOT Summer inspiration Dagensbilde

  Lenker


  blogg.no Bra blogg ;-D En klubb vi er med i en til blogg Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  NANCEN
  hits