Nancen<3 - En blogg skrevet av Nora Nilsen og Celine Nergård♥
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dagens bilde 30.05.12Hei bloggen. Nå skal jeg bare fort legge ut dagens bilde. Har det litt travelt akkuratt nå.
Her er det:Vi blogges!

//Synes om dagensbilde?

 • Lese din blogg?  Heisann Celine her, overskriften sier jo alt. Jeg kjeder meg veldig mye akkurat nå har ingenting å gjøre nettopp kommet hjem fra kamp. Vis du vil at jeg skal lese din blogg er det bare og kommentere.
  Jeg sjekker bloggen og kanskje legger jeg igjen en kommentar.
  Har nettopp vært på kamp spilt mot Ullfstind 97, vi vant. Uansett tilbake til det vi holdt på med, bare kommenter om jeg skal sjekke din blogg!


  Haha random bilde fra weheartit!

  Vi blogges, husk å kommenter!
   

 • Prøvemuntelig  Hei, nå sitter jeg med Henriette og Ragnhild og øver til muntelig prøve. I dag har vi hjemmedag for at vi skal forberede oss, men i og med at vi mest sannsynlig går i streik i morgen tar vi det chill.

  Ha en fin dag videre!

  -Nora Nilsen

 • HOT OR NOT  Bånd på hodet. I utgangspunktet syntes vi kanskje dette blir litt kjerring. Men så har vi sett det oftere og oftere, og må nesten innrømme at det er kult, men personen må jo nesten passe det. Stilen startet vel etter Rihanna kom ut med "We found love". Og det er jo ikke til så rart, hun ser jo ganske bra ut i videoen.

  Så nå er vi litt usikker. For etter at vi har tenkt, tror vi dette er en mote mange begynner å like. Hva syntes dere?

  Bilder er fra google

  Hot or not?

  ♥Nancen

 • Summer inspiration

  Vi gleder oss sykt til sommerferien. Celine skal til Croatsia og Nora skal til Kreta!

  //gleder du deg til sommerferien?
  //Hvor skal du på ferie?

 • Dagensbilde  Hei, nå sitter jeg her å blogger nettopp hatt bestefar og bestemor på besøk siden jeg hadde bursdag i går. Jeg slenger bare fort ut dagensbilde, fordi jeg skal hjelpe mamma og bake. Vi får flere gjester senere på dagen.
  Her er dagensbilde:

  Kos dere videre folkens så snakkes vi senere.

  //Hva skal dere senere?
  //Synes om dagensbilde?


 • BURSDAGS BARNET 27.05  Hei, nå sitter vi og chiller. Jeg, Vilde, Mamma, Nora, lillesøster og Thea har vært på bowling i dag. Nå sitter vi å ser på en film og drikker brus siden jeg har bursdag i dag/igår. Har fått veldig mange fine gaver og jeg skal feire familie bursdag i morgen så da kan jeg vise dere hva jeg har fått.
  Her er dagens outfit:

  Genser: Bik bok     Ring: H&M   Bukse: Cubus

  Bowlinghallen:

  Mamma og meg

  Vilde og Nora sjekk bloggen hennes www.noralii.blogg.no


  //Synes om dagens outfit?

  Vi blogges senere eller i morgen!

 • Hei!  Heihei Celine her! Vet dere hva, jeg husker faktisk ikke sist jeg var inne på blogg.no. Jeg har heller ikke fått med meg at det er kommet nytt design på blogg.no, da tenker dere vell at det er veldig lenge siden jeg har blogget osv. Jeg blogger faktisk ikke fordi jeg får ikke tid til å blogge, jeg har fotball der jeg trener veldig mye så er jeg med masse venner....

  JULEN 2011!!

  Får faktisk håpe jeg får tid til bloggen♥

  Vi blogges søte dere
   

 • back in business  Hallo! I dag har jeg tenkt å være flink pie og blogge litt,selv om vi ikke har stort til lesere lenger.
  Nå tenker jeg at vi kanskje burde få litt liv opp i denne skuta vi kaller nancen.blogg.no, så fra idag later vi som om denne bloggen er helt ny og ikke 2 år.
  Først og fremst vil jeg vite hva dere ønsker å lese om, noe som vil inspire deg til å lese vidre denne bloggen. Er du innom i dag anbefaler jeg deg til å kommentere det du ønsker å lese om, da gjør du hvertfall to blogg jenter som har mistet blogginspirasjonen super glade. Så ska vi få fikset skikkelig header og desig, lover dere.


  //hva ønsker du å lese om?

   ♥Love love nora

 • Les mer i arkivet Desember 2012 Juli 2012 Juni 2012
  Nancen - Av Celine Nergård og Nora Nilsen

  Nancen - Av Celine Nergård og Nora Nilsen

  Hei, du er nå kommet til Nora og Celine sin blogg, vi er to jenter på 14år. Vi skirver om hverdagen, interreser og diverse andre ting.Vi tar mye bilder så det får dere se mye av her, og vist du ønsker å følge oss vidre vil vi bare blir superglade! :) leser denne bloggen NÅ

  Kategorier


  Bilder Blogg

  Arkiv


  Desember 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011 Mars 2011 Februar 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010 August 2010 Juli 2010 Juni 2010 Mai 2010 April 2010 Mars 2010

  Siste innlegg


  MÅ GJØRE VIDEO CONVERSE- hot or not Hytta Bilder Dagens bilde 30.05.12 Lese din blogg? Prøvemuntelig HOT OR NOT Summer inspiration Dagensbilde

  Lenker


  blogg.no Bra blogg ;-D En klubb vi er med i en til blogg Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  NANCEN
  hits